Ministrul Sănătăţii a vorbit în faţă unei săli aproape goale în Senat despre salariile medicilor

| 15 mar, 08:33

Trei sferturi dintre senatori au lipsit, marţi dimineaţă, la dezbaterea la care a participat ministrul Sănătăţii, Patriciu Andrei Achimas, în condiţiile în care chiar ei l-au invitat pentru a le prezenţa situaţia din acest domeniu.

 

Ministrul Sănătăţii a ajuns în sala de plen a Senatului la ora convenită – 9.30, însă în sala erau doar câţiva senatori. Cu câteva minute înainte de ora 10.00, unul dintre secretarii de şedinţa a făcut apelul nominal, pentru verificarea cvorumului necesar începerii şedinţa.
Preşedintele de şedinţa, Augustin Mitu, a făcut chiar un apel către senatori pentru a putea începe şedinţa.
“Declar deschisă şedinţa. Şi-au anunţat prezenţa 82 de colegi, dar vom verifică la vot acest lucru“, a spus, de la microfonul Senatului Augustin Mitu. Şedinţa a putut fi deschisă deoarece şi-au înregistrat prezenţa 82 de senatori, adică mai mult de 50%+1 (care înseamnă exact 82 de senatori).
Primul vot, cel pe ordinea de zi a şedinţei, a fost dat de doar 44 de senatori.
Ministrul Sănătăţii a fost chemat marţi în Senat, la Ora Ministrului, să discute despre salarizarea unică a personalului medical şi sanitar, programul de rezidenţiat şi alte probleme din sănătate.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ