Ministrul Sănătății despre copiii cu sindrom hemolitic-uremic: Toți sunt mai bine

| 26 feb, 10:28

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat vineri că toți copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezintă o stare mai bună.

"Sunt bine copiii. Toți copiii sunt mai bine. Cel care rămăsese pe Terapie intensivă am înțeles că va ajunge pe secție", a spus ministrul, după vizita efectuată la Spitalul "Marie Curie". 

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, s-a deplasat vineri dimineață din nou la Spitalul "Marie Curie" pentru a se interesa de starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic. 

El preciza joi, într-o conferință de presă, că a fost identificată cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeș — o tulpină de E-coli. 

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, s-a deplasat vineri dimineață din nou la Spitalul "Marie Curie" pentru a se interesa de starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic. 

El declara joi, într-o conferință de presă, că a fost identificată cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeș — o tulpină de E-coli. 

"După întâlnirea cu specialiștii de la Centrul European de Control al Bolilor, vă putem spune faptul că s-au identificat cauzele îmbolnăvirii, respectiv o tulpină de E-coli și specialiștii vor detalia acest lucru", a spus demnitarul. 

Achimaș-Cadariu a amintit totodată că se derulează o anchetă a Corpului de control al Ministerului Sănătății la DSP Argeș, care are termen de finalizare data de 4 martie. 

"La finalizarea acesteia vom dispune toate măsurile legale care se impun", a afirmat reprezentantul MS.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ