Ministrul Sănătăţii: 80% dintre spitalele din România ar trebui închise

| 10 noi, 11:16

Ministrul Sănătăţii a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că 80% dintre spitalele din România nu ar trebui să funcţioneze. Mai mult, ministrul a explicat că, 30% dintre spitale se află sub risc seismic.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a explicat, într-o conferinţă de presă, că la şase luni de la începutul mandatului, afirmaţia sa dintr-un interviu, "dacă ar trebui să aplicăm toate regulile, 80% dintre spitalele din România ar trebui închise", i-a şocat pe mulţi, însă "coafând realitatea nu facem niciun bine nimănui", explicând şi că în mandatul său de şase luni, nu a fost construit niciun spital. 

"Din păcate, fiecare ministru a luat la cunoştinţă de această situaţie. A încercat să facă ceva, nu a avut echipă, nu a avut buget şi tot aşa. Aici e marea problemă. Nu există o strategie. Ministerul Sănătăţii trebuia să aibă un departament special pentru asta. Spitalele au fost acreditate cu foarte multe compromisuri. Un spital e acreditat cu 45 de puncte, din 100. S-a coborât ştacheta pentru că altfel le-am închide", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor, Vasile Barbu. - See more at: https://www.realitatea.net/ministrul-sanatatii-80prc-dintre-spitalele-din-romania-ar-trebui-inchise_2001708.html#sthash.LughfifE.dpuf

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ