Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre remaniere: Eu cred că se joacă destul de mult şi la zona speculativă, politic

| 21 mar, 18:09

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a comentat, luni, informaţiile privind o posibilă remaniere guvernamenta,lă, după evavluarea care va avea loc în şedinţa coaliţiei. Rafila afirmă că ”se joacă destul de mult şi la zona speculativă, politic” şi precizează că e noemal ca miniştrii să îşi prezinte, periodic, rezultatele.

 

Ministrul Sănăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că nu are astfel de informaţii privind o posibilă remaniere guvernamentală.
”E normal ca periodic miniştrii Guvernului să poată să prezinte o situaţie legată de ministerele pe care le coordonează, nu ştiu în ce măsură subiectul discuţiei este legat de remaniere. Eu cred că se joacă destul de mult şi la zona speculativă, politic”, a mai spus Rafila, conform News.ro.
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei. ”Nu este nimic special””, afirmă Cîţu, chiar dacă evaluarea se face la doar câteva luni de la instalarea Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ