Ministrul Sănătăţii, despre faptul că operează: În timpul liber şi ANI mi-a permis acest lucru

| 29 ian, 23:50

 

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat miercuri seara că efectuează operaţii în timpul liber iar ANI i-a permis acest lucru şi intervenţiile sunt efectuate gratuit.

 

 

 

Întrebat dacă este vorba de o relaţie comercială în ce priveşte operaţiile pe care le efectuează, ministrul a negat şi a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă efectuează intervenţiile chirurgicale în mod gratuit.
"Timpul liber îmi aparţine şi sunt medic, fac o chirurgie complexă, şi sunt cazuri complexe - centrul din Sibiu este singurul centru din regiune. Toate intervenţiile sunt făcute la cerea pacienţilor, în timpul liber şi totul este foarte bine statuat de către ANI care mi-a permis acest lucru", a spus ministrul Sănătăţii la B1 Tv.
Ministrul a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă ar fi dispus să opereze într-un spital public şi a menţionat că plănuise să intre în operaţie în urmă cu trei săptămâni la Spitalul "Marie Curie", însă nu a mai participat la operaţie deoarece a intervenit o şedinţă de guvern.
"Am ajutat acum trei săptămâni echipa de la 'Marie Curie', am trimis colegii mei, era plănuit să intru în operaţie, numai că a intervenit o şedinţă de guvern", a adăugat Costache.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ