Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la DNA

| 21 iun, 2013

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat de procurori în calitate de martor în dosarul fostului secretar de stat, Valentin Preda.

Relu Fenechiu a juns la DNA însoţit de avocatul său şi a declarat la intrare ca a fost citat ca martor într-un dosar.

La ieşirea din sediul Parchetului, Relu Fenechiu a declarat că i se pare deplsat să fie chemat "un demnitar al statului român" la DNA.

"Au dorit procurorii să ştie dacă (n.r. - Valentin Preda) avea anumite atribuţii şi dacă la un moment dat era normal să se găsească într-un anumit loc. (...) Mi se pare totuşi puţin deplasat, nu în ceea ce mă priveşte, ci în ceea ce priveşte poziţia unui ministru, să fie chemat până la DNA pentru a da o astfel de declaraţie. Dar fiind un om ca toţi oameni, am venit aici şi am dat aceste declaraţii. I-am spus şi domnului procuror, consideram că se putea face acest lucru fără să cheme un demnitar al statului român la DNA, mai ales că ştiţi foarte bine ce înseamnă prezenţa unui demnitar la DNA, cel puţin ca imagine publică şi ca aspect în media", a afirmat Fenechiu.

El a spus că nu poate da mai multe amănunte, deoarece este un dosar în lucru.
În luna februarie, DNA informa că fostul secretar de stat Valentin Preda este urmărit penal, în acelaşi dosar fiind pus sub acuzare şi un ofiţer de poliţie judiciară din cadrul DNA, Dan Emil Manolachi.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ