Ministrul Transporturilor se plânge că face 7 ore până acasă: „Asta, dacă nu prind accident”

| 03 dec, 18:32

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că drumul până la Timișoara îl parcurge în șapte ore. Acesta spune că cea mai proastă porțiune de drum este între Pitești și Sibiu, potrivit Digi24.ro.

 

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. (...) Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă”, a spus Grindeanu.

Acesta spune că își dorește ca anul viitor să fie semnate contracte de investiții în infrastructură de 10 miliarde de euro.
„Nu cred că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat. Statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport. Eu sunt conștient de acest lucru. Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a spus Ministrul Transporturilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ