Minune într-un bloc din România: Ei plătesc cele mai MICI facturi la încălzire

| 11 dec, 2013

Căldura nu mai este o durere de cap și nici nu mai costă o avere. Acest lucru se întâmplă într-un singur bloc din România, acolo unde a fost instalat un sistem revoluționar.

Plătesc doar câțiva zeci de lei pe lună în timp ce vecinii lor din alte blocuri trebuie să scoată sute de lei din buzunar. Practic, iarna nu se simte, scrie exclusivtm.ro.

Se întâmplă în zona Mehala din Timișoara, acolo unde furnizorul de căldură a instalat un sistem de încălzire pe orizontală. Practic, fiecare apartament e direct racordat la țeava principală, astfel că apa caldă nu vine pe coloane, cum se întâmpla până acum.

Sistemul face ca fiecare apartament să aibă o țeavă care duce la magistrală, astfel încât nu mai există coloane principale şi fiecare face ce vrea, oprește căldura când poftește.

Oamenii au avut emoții când cei de la Colterm le-au propus să devină cobai. Dacă anul trecut, familiile plăteau între 400 și 600 de lei pe lună, pentru un apartament cu trei camere, acum, prima factură a fost de doar 80 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 dec, 2013
Gicu
Sunteti in eroare!Sistemul pe orizontala nu aduce caldura mai multa sau mai stiu eu ce!Aduce decat economie,adica aia au stat cu robinetii inchisi si au platit 80 lei in frig.Bleah!
12 dec, 2013
veve
pe cind si panouri solare domnilor ? nu centralizare. panourile solare sint eficiente . Asa ca ... nu este o realizare nemaipomenita. In statele UE de ce se poate si la noi numai idei nastrujnice?
11 dec, 2013
Ania
asa mai zic si eu . dar pe cand se instaleaza asta in toata Timisoara si apoi in toata tara ? ca sa se bucure toata lumea de noul sistem de incalzire . Din Mehala pana unde stau eu nu e asa mult ...
11 dec, 2013
mariana
Asa da ! Pe cand minunea aceasta si la celelalte blocuri?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ