Mioara Roman a mai pierdut o luptă cu RA-APPS

| 25 mai, 20:03

Mioara Roman trece prin clipe grele! Judecătorii de la Tribunalul Bucuresti nu i-au dat câștiog de cauză în procesul în care cerea să fie exonerată de la plata peste 370.000 de euro, chirie și penalităti pentru locuința de protocol din cartierul Primaverii.

Initial, la judecătoria sectorului 1, magistrații au găsit-o bună de plată pe Mioara Roman pentru perioada în care a locuit în vila din Primăverii, în care a stat alături de fostul său soț, Petre Roman. Nemulțumită de decizie, aceasta a făcut apel la Tribunal însă nici aici nu a avut câștig de cauză. La sfârșitul săptămânii trecute, magistrații au respins solicitările fostei soții de premier, așa că aceasta se vede nevoită să meargă mai departe, la Curtea de Apel București, pentru a încerca să obțină un verdict favorabil. Asta în condițiile în care în acest moment, nu are alte venituri în afara pensiei de profesor.

Citeşte şi: Mioara Roman, despre Traian Băsescu: Îmi vine să râd...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ