Mircea Badea, SCANDAL cu Poliţia. VEZI care este motivul

| 25 ian, 15:56

Realizatorul TV Mircea Badea a fost amendat cu 585 de lei de polițiștii de la Rutieră, duminică dimineață, după ce a fost prins circulând cu 138 km/h pe DN1, în județul Prahova, între Bănești și Florești, au declarat surse din Poliție citate de reporterntv.ro

Mircea Badea a fost prins de poliţie în timp ce rula cu 138 de km pe ora pe DN1.

Mircea Badea a fost oprit de poliţie la Băicoi, pentru că circula cu o viteză mult peste limita admisă în zonă, de 90 km/h. Mircea Badea a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce avea 138 km/h, însă, când a fost oprit de echipaj, nu a recunoscut că avea viteză şi a refuzat să semneze procesul verbal întocmit de agenţii de la Rutieră, informează România TV.

Mircea Badea ar urma să conteste în instanţă măsuratoarea radar, dar, până la soluţionarea litigiului ar trebui să achite amenda primită.

Nu este prima oară când Mircea Badea are probleme cu poliţia în trafic. Realizatorul TV a rămas fără permis în urmă cu doi ani, după ce a fost prins circulând cu o viteză de 160 km/h.

 

Citeşte şi: MIRCEA BADEA, luat la mişto de studenţii de la Teatru. Se râde în hohote VIDEO

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 14:54
DARNIC
DESPRE PSIHIC
Pa asta numai destinul il va mai linisti si asta ar trebui, daca as fi eu destinul , sa se intample cat mai repede. Va amintiti de Huidu, nu ramasese piatra ca sa nu fie ironizata si blagoslovita si batjocorita de el. s/A LINISTIT. ORICE VA FI , VA RAMANE UN CRIMINAL, PTR. CA NU A ARATAT CA A INTELES CEVA. ACUM ACEST SPECIMEN DE BADEA , CU PROBLEME SERIOASE , SPERAM SA IL OPREASCA DESTINUL CAT MAI REPEDE DEVENIND INSUPORTABIL. PACAT CA NU SI-A GASIT LINISTEA IN NIMIC DECAT IN LATRAT SI OFENSAT PE TOTI.
26 ian, 08:49
Adam
Oferte de lucru pentru toti! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ