Mircea Băsescu rămâne în arest la domiciliu, dar poate merge la serviciu

| 14 ian, 12:25

Mircea Băsescu ramane in arest la domiciliu, insa are permisiunea sa mearga la serviciu, la firma unde este administrator, doua zile pe saptamana, cate trei ore pe zi, a decis, miercuri, Tribunalul Constanta.

In data de 9 ianuarie, Mircea Basescu si Marian Capatana au solicitat la Tribunalul Constanta revocarea masurii arestului la domiciliu, respectiv inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, instanta amanand pronuntarea pana pe 14 ianuarie.

Miercuri, Tribunalul Constanta a decis ca Mircea Basescu sa ramana in arest la domiciliu, dar i-a permis sa mearga la lucru doua zile saptamanal, cate trei ori pe zi.

Magistratii au admis in parte cererea formulata de Mircea Basescu permitandu-i acestuia sa paraseasca imobilul in care locuieste in zilele de luni si miercuri ale fiecarei saptamani, intre orele 12:00-15:00, pentru a se prezenta la sediul firmei unde are calitatea de administrator.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 12:34
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ