Mircea Dumitru: Nu candidez la nicio funcţie politică. Disociez orice decizie a MENCŞ de orice partid

| 01 sep, 17:17

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, s-a declarat joi neplăcut surprins de afirmaţiile unor lideri politici, precizând că nu va candida la nicio funcţie şi disociază orice decizie sau proiect al ministerului de orice partid politic.

"Am constatat cu neplăcere şi surprindere, în ultima vreme, mai multe declaraţii publice ale diferiţilor lideri politici. Vreau să spun foarte clar şi foarte direct: eu nu sunt şi nu voi fi un om politic. Orice decizie pe care o iau nu are nici cea mai mică legătură cu programele partidelor politice, deciziile, dorinţele actorilor politic. Nu candidez la nicio funcţie, nu mă interesează activitatea politică şi în momentul în care se va încheia acest mandat revin la Universitatea din Bucureşti unde sunt profesor şi îndeplinesc funcţia de rector (suspendată pe timpul mandatului)", a spus Dumitru, într-o conferinţă de presă. 

El a precizat că şi-a propus ca în acest mandat să facă "cât mai bine ceea ce este necesar pentru educarea copiilor, la nivel preuniversitar şi universitar". 

"De aceea disociez orice decizie sau proiect al ministerului pe care îl conduc de orice partid politic, indiferent care este acela", a adăugat Dumitru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ