Mircea Duşa a dispus o anchetă referitoare la prăbuşirea elicopterului militar

| 21 noi, 2014

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a dispus o anchetă în privinţa elicopterului prăbuşit vineri în judeţul Sibiu şi a precizat că la bordul aparatului se aflau opt militari.

În momentul de faţă pot să precizez că erau opt militari în elicopter, am dispus o anchetă, am alertat şi SMURD-ul şi elicopterul nostru se deplasează spre zonă şi, în acelaşi timp, am dispus şi o anchetă tehnică şi am sesizat Parchetul Militar', a declarat Duşa, la B1 tv.

El a spus că a trimis o echipă tehnică în zona în care s-a prăbuşit elicopterul pentru a vedea care este cauza căderii aparatului. 

'Sper să ajungă foarte repede, a plecat şi un elicopter de la SMURD, a mai plecat un elicopter de la armată, sper ca în zona unde s-a prăbuşit să se şi poată ateriza, adică condiţiile meteo să permită aterizarea', a spus Duşa.

Surse oficiale au declarat că un elicopter militar s-a prăbuşit, vineri, în judeţul Sibiu, într-o zonă împădurită aflată între localităţile Laslea, Mălâncrav şi Iacobeni.

Potrivit primelor informaţii, în elicopter se aflau zece persoane, iar deocamdată nu se cunoaşte starea lor, informaţiile privind numărul victimelor fiind contradictorii.

 

Tag-uri: Mircea Dusa
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ