Mircea Duşa: nu mă simt ameninţat sau influenţat de vreun trust de presă

| 04 iun, 2013

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a declarat  că nu se simte ameninţat sau influenţat de vreun trust de presă sau de vreun ziarist. Ministrul a precizat că atunci când este invitat, participă la dezbateri la oricare televiziune.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a ţinut sa precizeze că nimeni nu face nicio presiune asupra sa. Declaraţia vine în contextul în care au fost vehiculate informaţii care arătau că Antena 3 ar fi şantajat miniştrii cabinetului Ponta.

"Este o dezbatere între trusturile de presă, eu nu mă simt ameninţat şi nici nu mă simt influenţat de vreun trust de presă sau de vreun ziarist. Până la urmă eu particip la dezbateri la toate televiziunile şi nu cred că există vreun ziarist, chiar de la Antena 3, care să fi făcut presiuni asupra mea. Nu există sigur", a spus Mircea Duşa, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că nu a fost şantajat nici de preşedintele Traian Băsescu, nici de postul Antena 3, arătând că, dacă astfel de afirmaţii afectează imaginea Guvernului, se va adresa, potrivit legii, CNA.

"Bătălia între diverse trusturi de presă nu intră în competenţa Guvernului şi nici nu am de gând să mă ocup de aşa ceva. Afirmaţii de genul "primul ministru sau miniştri sunt şantajaţi" reprezintă nişte prostii, la fel de mari ca şi afirmaţiile domnului Roşca Stănescu sau ale altor jurnalişti de la alte trusturi de presă când spuneau cum sunt eu şantajat de Băsescu", a declarat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ