Mircea Geoană are planuri mari. Ce vrea să facă cu partidul său până la sfârşitul lunii

| 04 iun, 16:56

Mircea Geoană, preşedintele Partidului Socialist Românesc, a declarat că formaţiunea politică se află în prezent într-un moment de expansiune şi ca va avea filiale în toate judeţele din ţară până la sfârşitul acestei luni, iar din luna iulie îşi propune să înfiinţeze filiale şi în diaspora.

"În câteva luni vom fi o forţă politică considerabilă", a spus preşedintele PSRO, care a apreciat că partidul va avea rezultate bune la alegerile locale şi parlamentare din 2016. El a arătat că sistemul tradiţional de partide este în destructurare şi că acest fenomen nu este doar în România, dând exemplul partidului socialist din Grecia Pasok, care la alegerile din urmă cu patru ani câştiga 43 la sută din voturi, iar la următoarele alegeri a obţinut doar 4 la sută.

Geoană a susţinut că 25 de ani este un ciclu de istorie şi că, la fel ca la produse, există şi un termen de expirare, fiind nevoie de o nouă ofertă politică, bazată pe principii noi, aşa cum prezintă acum PSRO.

Tag-uri: Mircea Geoană, PSRO
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 21:13
liviuioan
--PROSt--
Insarcinat--de cancelariile occidentare si cu stampila la zi--peste ocean--mandria diplomatiei romane , nu are o misiune usoara de a reforma clasa politica din ROMANIA . Tanara speranta ca si MONICA MACOVEI --sunt increzatori in sansa lor si noul--SALAM BASESC--spera sa aiba cautare .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ