Mircea Geoană, mesaj de Paşti: Să nu uităm niciodată că ne unesc dragostea, credinţa, patriotismul

| 19 apr, 2014

Senatorul PSD Mircea Geoană a postat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, un mesaj video de Paşti în care le urează românilor dragoste, linişte, pace, belşug şi multă armonie şi face un apel la a nu uita niciodată că ceea ce îi uneşte sunt dragostea, credinţa, patriotismul.

”Dragii mei, de sfintele sărbători de Paşti vă urez ce este mai bun pe lumea aceasta, ceea ce îmi doresc mie şi familiei mele, copiilor, părinţilor, bunicilor, prietenilor: dragoste, linişte, pace, belşug şi multă, multă armonie”, spune Geoană în mesajul postat pe Facebook.

El arată, totodată, că românii nu trebuie să uite niciodată, indiferent că se află în Transnistria sau în Valea Timocului, la Câmpia Turzii sau la Milano, în Australia sau la Castellon, ceea ce îi uneşte, şi anume dragostea, credinţa şi patriotismul.

“Oriunde sunteţi de aceste frumoase sărbători, în Transnistria sau în Valea Timocului, la Câmpia Turzii sau la Milano, în Australia sau la Castellon, să nu uităm niciodată ceea ce ne uneşte: dragostea, credinţa, patriotismul. De cea mai frumoasă sărbătoare a creştinilor, de Sfintele Paşti, vă urez tuturor: Hristos a înviat!”, adaugă Geoană.

Tag-uri: Mircea Geoană, Pasti
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ