Mircea Gheorgheosu demisionează din toate funcţiile pe care le are în Parlament şi în AUR, după ce a fost prins cu cannabis

| 27 aug, 18:29

Purtătorul de cuvânt al AUR Mircea Gheorgheosu, prins cu cannabis asupra sa, a anunţat că până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat îşi dă demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor.

 

„Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu. Salutul meu e către cei care îşi îndeplinesc datoria cu onoare, iar datoria şi onoarea unui om adevărat sunt în primul rând în slujba ţării şi a oamenilor din jur. Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, a explicat Mircea Gheorgheosu, într-o declaraţie de presă remisă, vineri, News.ro.
Un reprezentant al AUR a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis, afirmă surse politice. Sursele politice citate au declarat că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, asupra căruia ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.
Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat în legătură cu acest eveniment  şi a precizat că Gheorgheosu nu va fi cu siguranţă propunerea de premier a formaţiunii.
„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion, pentru News.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ