Mircea Rednic va antrena KAA Gent din Belgia

| 01 oct, 2013

Tehnicianul Mircea Rednic a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor al echipei KAA Gent, ocupanta locului opt în campionatului Belgiei, informează site-ul oficial al clubului belgian.

Mircea Rednic îi succede în funcţie lui Victor Fernandez, demis luni seară, şi a semnat un contract până la finalul sezonului.

Rednic, în vârstă de 51 de ani, va fi ajutat de secundul său şi la Standard Liege, Peter Balette, dar şi de Manu Ferrera, de antrenorul portarilor, Jacky Munaron, şi de preparatorul fizic Stijn Matthys. "Avem toate condiţiile pentru a obţine performanţe. Avem infrastructură, suporteri şi jucători buni. Avem nevoie de disciplină tactică pentru a obţine rezultate", a declarat Rednic.

După nouă etape, Gent ocupă locul 8, cu 13 puncte. Fosta echipă pregătită de Rednic în Belgia, Standard Liege, este pe primul loc în campionat, cu maximum de puncte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ