Mircea Toader: Candidatul PDL la prezidenţiale va fi desemnat până la sfârşitul anului

| 27 sep, 2013

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat vineri la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale se va face până la sfârşitul lunii decembrie.

Toader a spus că până la sfârşitul lunii octombrie vor fi depuse candidaturile, iar apoi, în cadrul unui scrutin naţional intern, va fi desemnat candidatul.

'Noi până la sfârşitul lui decembrie avem nişte alegeri interne pentru desemnarea candidatului. Avem nişte termene de depunere a candidaturilor pentru prezidenţiale şi va fi un scrutin naţional al membrilor noştri care sunt cu cotizaţie. Ei îşi vor spune punctul de vedere şi cel care va obţine cele mai multe voturi va fi candidatul nostru. Candidaturile se depun până la sfârşitul lunii octombrie', a afirmat Toader. 

Deputatul PDL a mai spus că a auzit despre mai multe candidaturi la prezidenţiale, dar nu poate vorbi despre ele până când nu vor deveni oficiale. Toader a precizat că el nu-şi va depune candidatura.

'Eu am auzit despre mai multe candidaturi, dar nu pot să spun până nu se anunţă oficial. Sigur eu nu candidez', a declarat Toader.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ