Mirel Palada este noul purtător de cuvânt al Guvernului. Andrei Zaharescu, trimis consul în Africa de Sud

| 18 oct, 2013

Consilierul personal al premierului Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, este noul purtător de cuvânt al guvernului. Fostul purtător, Andrei Zaharescu, a fost trimis consul în Africa de Sud.

Numirea în funcţie a fost aprobată prin hotărâre de Guvern în şedinţa de vineri. Palada a deţinut până azi funcţia de director al Departamentului pentru strategii guvernamentale. "Ne bucurăm să-l avem alături de noi, începând de azi, pe Mirel Palada, care ne va ajuta în zona strategiilor guvernamentale. Mult succes!", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Potrivit datelor din CV, Mirel Palada lucrează ca sociolog din 1998 şi a trecut pe la INSOMAR, Media Pro Grup, Institutul PRO, Population services International, Centrul Naţional Media.  Din 2006 este partener şi director general la CCSB, institut de sondare a opiniei publice implicat anul acesta într-un scandal, după ce Mihai Motoc, fost asociat şi consilier al lui Dan Voiculescu, a susţinut public că fondatorul PC i-a cerut în repetate rânduri măsluirea sondajelor, dar şi a exit-poll-urilor de la alegerile prezidenţiale din 2009. La rândul său, Palada a explicat că răfuiala lui Motoc cu Voiculescu este una personală şi nu implică CCSB.

Din 2009 este doctorand la SNSPA, unde predă din 2000. Palada este un practicant de arte marţiale (aikido).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ