MIREL RĂDOI a demisionat de la Steaua! Care sunt variantele pentru înlocuirea lui

| 21 aug, 14:37

Un oficial al Stelei a confirmat pentru Gazeta Sporturilor, sub protecția anonimatului, plecarea lui Rădoi.

Antrenorul a luat această decizie la antrenamentul de astăzi şi i-a anunţat pe jucători că nu va mai rămîne la Steaua, scrie gsp.ro.

Această decizie vine după ce la sfârşitul umilinţei cu Rosenborg, 0-3, Rădoi a anunţat că nu va pleca de la formaţia campioană, cel puţin până la returul din Norvegia.

Mirel Rădoi a pregătit-o pe Steaua în 13 partide oficiale, a cîştigat doar trei şi a încheiat la egalitate în cinci. N-a triumfat în nici un meci pe teren propriu.


VARIANTE pentru înlocuirea lui rădoi

Mihai Stoichiță


Primul nume de pe lista patronului este ”Lippi”, antrenor care a mai condus Steaua deja în 3 mandate. Ar accepta imediat oferta campioanei, iar Becali și l-ar dori pentru că ar avea liber să intervină la echipă.

Mihai Teja

A fost dorit insistent după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, însă a preferat să rămînă la U Cluj. Decizia s-a dovedit a fi însă greșită, fiind dat afară de ”șepcile roșii” după cîteva etape. A mai lucrat în Ghencea ca ”secund” în timpul mandatului lui Gică Hagi.

Costel Gâlcă

Și-a dorit să continue la Steaua, însă Becali a ales să îl aducă pe Rădoi. Tehnicianul nu și-a găsit angajament după ce a cîștigat toate cele trei trofee interne în sezonul trecut.

Petre Grigoraș

A avut oferte în această vară de la Farul, Rapid și ASA Tg. Mureș. A mai fost dorit în trecut de Gigi Becali.

Massimo Pedrazzini, Nicolae Dică


Cea mai rapidă variantă pentru Becali rămîne celelalt fin de pe bancă, Pedrazzini. Alături de Dică, cei doi ar putea rămîne în continuare la conducerea echipei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 aug, 17:32
liviuioan
miro-MICA CARTIANULUI
Reteta de slabit , pentru toti , grasutii , practicanti ; ORAL si scris de presa sportiva de tip ; CANCAN . E , UNII- BARBATI ADEVARATI , iar altii , ar fi in stare sa si plateasca , sa iasa planul conceput de TICALOSI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ