Mişcarea MONDIALĂ feministă care ORIPILEAZĂ bărbaţii şi nu numai

| 16 iul, 2014

O campanie uluitoare a fost lansată de femei din întreaga lume, campanie care probabil va şoca foarte mulţi bărbaţi şi nu numai.

Este vorba despre o mișcare împotriva aparatelor de ras și în favoarea creșterii părului de pe picioare. Adeptele din lumea întreagă au publicat pe rețelele de socializare numeroase fotografii cu picioarele lor neepilate.

Militantele care spun "Nu!" epilării și aparatelor de ras fac furori pe rețelele de socializare, cu fotografiile în care își expun picioarele păroase.

A fost înființată și o comunitate on-line, "Clubul Picioarelor Păroase", care le încurajează pe femei să îmbrățișeze "puful" și să prezinte cu mândrie creșterea lor în lume.

Iată câteva dintre comentariile militantelor împotriva aparatelor de ras, potrivit dcnews.ro.

"Este o rușine să trăim într-o lume în care picioarele sau alte organe ar trebui să fie o sursă de jenă sau controverse"

"Picioarele mele păroase glorioase (cele mai păroase din familia mea - Sunt atât de mândră)"

"Eu am picioare păroase, și, sinceră să fiu, mă simt mai feminină ca niciodată".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 2014
Dan
Giboniii, urangutaniii, macaciii si toate derivatele lor, abia asteapta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ