Mister desluşit: Mioara Roman ŞTIE unde va locui Traian Băsescu

| 29 ian, 10:46

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, se mută din vila RA-APPS în care a locuit ani de zile. După şase ani de procese, Mioara Roman se declară mulţumită că scapă de problemele legate de această casă.

Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns la o înţelegere cu RA-APPS după şase ani de procese. Mioara Roman a văzut deja noua locuinţă oferită de stat.

"Mă mut şi scap, în sfârşit, de belea! Mi s-a dat cu chirie un apartament de trei camere, de vreo 70 mp locuibili, plus 90 mp spaţiu verde. E igienizat şi în perfectă stare şi se află într-o zonă bună, la parterul unei vile cu etaj. Un living mare, un dormitor, n-am nevoie de mai mult, e o casă pe gustul meu. Chiria e normală, la nivelul pieţei (aproximativ 400 de euro/lună – n.r.). Nu-mi încape toată mobila în noua locuinţă, probabil că o parte va fi vândută. O voi lua cu mine şi pe Tera, căţeluşa mea. Vreau să trăiesc liniştită!", a declarat Mioara Roman pentru ziarulring.ro

Întrebată despre zvonurile că Traian Băsescu ar urma să-i preia chiria în Primăverii, Mioara Roman a fost foarte categorică: "Chestia că aici se va muta Băsescu e o tâmpenie. Exclus! Crezi că vine Băsescu într-o casă unde biroul are 16,8 mp?! Fiica lui, Ioana, are un living cât tot parterul de aici, cu closet cu tot".

Citeşte şi: Victor Ponta, despre plângerea lui Băsescu privind locuinţa de serviciu: NAZURI. Mai multă modestie nu strică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 feb, 02:46
Rosioru Montaniard
Hai ca s-a rezolvat...
Traian Basescu nu avea ce cauta la Snagov. Acele vile nici nu trebuiau sa se regaseasca pe lista. Prea mult zel basist la RAAPPS pe sub nasul prim-ministrului. Nu platim fitze prezidentiale, piscine, pontoane si padurici din bani publici. Si la SPP a fost mult prea mult zel cu nevoia de paza.
Vila "Roman" este exceptionala pentru Traian Basescu si corespunde literei si spiritului legii. Este in cartierul Primaverii, pe o strada cu restrictii de circulatie, la un minut de actuala resedinta oficiala Vila Lac 3. Ce i-ar trebui mai mult? De cata paza are nevoie Basescu? De cine sa-l apere?
Vila trebuie renovata intr-adevar, dar poate vorbi cu prietenii de la ProTV si se rezolva rapid si moka. Emisiunea Visuri la Cheie poate livra in doua saptamani o mega-renovare. Si fac si o mega emisiune. Ha, ha, ha...., sa ne hahaim un pic.
Ironia sortii nu este ca va sta in Vila "Roman", ci ca pare sa fie gard in gard cu Vila Dante pe care a pierdut-o in favoarea ambasadorului american, dar pe care o pregatisera tot zelosii din RAAPPS pentru maretul presedinte. Acolo era totul nou, era piscina. N-a fost sa fie...
Ha, ha, ha...., sa ne mai hahaim un pic.
Daca se pune bine cu ambasadorul Licuriciului, il poate lasa sa se scalde la piscina. Trece prin fundul curtii, cum facea si cand statea in Vila Lac 3.
Ha, ha, ha, hai ca s-a rezolvat...
30 ian, 10:52
relu pesedelu
titlu de presa inapoiata, pesedista..nu reiese unde se muta basescu ci, unde va sta madama roman mioara, cunoscatoare de limba araba!
30 ian, 02:02
Lucian
Stie unde NU va locui Basescu
Mioara Roman stie unde NU va locui Basescu!!! Un titlu de rahat care m-a facut sa pierd timpul degeaba citind un articol in care se vorbeste mai degraba despre noua locuinta a ei.
29 ian, 18:01
MIHAELA
Adica cum s-a inteles Mioara Roman cu RA-APPS??? Au zis RA-APPS-ul,scuzati-ne ca v-am suparat cerandu-va banii pe chirie.....ptr.asta va mai dam o locuinta noi tot intr-o vila,in bloc ''aveti greturi'.Doamne fereste daca era altu'''era in strada de muuuult.
RUSINEEEEE!!!!!!!
30 ian, 22:10
Curiosu'
Vreau si eu
Ce calitate are Mioara Roman sa primeasca de la Protocol locuinta igienizata trei camere pentru o persoana si un caine "la parterul unei vile" in Dorobanti ca e cartierul in care a copilarit si locuiut toata viata ? Sigur, in Berceni sau Titan i se apleaca ! O fi demnitar al statului roman si noi nu stim? Poate are cineva din presa curiozitatea sa intrebe RAPPS cine e aceasta pensionara care a fost tolerata ani de zile intr-o vila desi nu avea nicio calitate, nu a platit chiria iar acum i se ofera alta locuinta super ? Uriasa datorie acumulata o mai plateste sau a fost iertata si se suporta de la buget ,adica de noi , ca e a e saraca si n-are bani ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ