PENTAGRAMA din Kazahstan. Misterul INCREDIBIL a fost elucidat!

| 26 aug, 2014

Simbolul misterios descoperit de sateliti in Kazahstan nu este opera vreunui grup de satanisti si nici vreun fenomen paranormal, scrie nydailynews.com.

Simbolul misterios descoperit de sateliti in Kazahstan nu este opera vreunui grup de satanisti si nici vreun fenomen paranormal. Este pur si simplu un parc parasit din aceasta tara, cu potecile inca vizibile din satelit.

Potrivit arheologului Emma Usmanova, liniile vizibile din satelit sunt pur si simplu poteci napadite de vegetatie.

O pentagrama gigantica a aparut intr-o zona izolata din Kazahstan. Vizibil cu ajutorul aplicatiei Google earth, simbolul, cu un diametru de 366 de metri, a starnit numeroase comentarii printre adeptii teoriilor conspirationiste si panica printre locuitorii din apropiere, potrivit livescience.com.

Aparitia misterioasa este asociata de unii cu simbolul unei secte satanice, in timp ce alte cometarii trimit la ideea ca pentagrama se afla pe locul unei foste baze militare sovietice.

Pentagrama este o stea cu cinci colturi desenata cu ajutorul a cinci linii drepte si a fost folosita in multe moduri, iar semnificatiile s-au modificat radical de-alungul timpului. Simbolul a fost folosit inca din antichitate in multe culturi si religii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ