MISTERUL preotului care nu apare în fotografii

| 27 mar, 2014

In satul Bont, de langa Gherla, exista un preot care "deschidea Cartea", o practica interzisa de Biserica Ortodoxa.

In jurul orei patru, credinciosi din toate colturile tarii se adunau la biserica din sat, pentru a incerca sa gaseasca rezolvari miraculoase la problemele lor, cu ajutorul parintelui. Ocolind intrarea principala, credinciosii intrau pe usa laterala in biserica. Intr-o zi s-a intamplat ca un ziarist sa se duca acolo, pentru a se alege cu un reportaj de senzatie. Dupa ce a asteptat la rand, a reusit, in sfarsit, si el, sa intre in biserica, scrie formula-as.ro

Acolo a fost socat de intunericul aproape sinistru, incaperea fiind luminata doar de o singura lumanare amplasata pe masa de langa preot. Desi reporterul nu a apucat sa spuna cine este si ce cauta, a fost intrebat daca avea reportofonul pornit. El raspunse ca nu, dupa care explica sincer motivul vizitei: o mica relatare pentru ziarul la care lucra. In acel moment, preotul se schimba la fata, incepu sa tipe, sa ameninte si sa blesteme.

Printre amenintari, reporterul a recunoscut cateva lucruri care il priveau personal si pe care preotul nu ar fi avut de unde sa le stie. Socat, a iesit din biserica si s-a intors in masina, unde il astepta un coleg fotograf. Cei doi s-au hotarat sa astepte pana cand preotul avea sa iasa din biserica pentru a face cateva poze, pe care sa le publice in ziar, dupa care s-au urcat in masina si au plecat. Putin mai incolo, cand cei doi au oprit masina si au privit pozele, au avut o mare surpriza: toate cliseele in care ar fi trebuit sa apara preotul erau complet albe. Pelicula nu inregistrase nimic.

Tag-uri: biserica, bont, BOR, gherla, preot
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ