Mişu Negriţoiu a primit aviz favorabil pentru şefia ASF de la comisiile parlamentare

| 31 mar, 2014

Mişu Negriţoiu, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, a primit, luni, aviz pozitiv din partea comisiilor de Buget, Finanţe şi Economie din Parlament.

Mişu Negriţoiu a primit 44 voturi 'pentru', două 'împotrivă' şi trei abţineri. "De ce am optat pentru această poziţie? Îmi place proiectul. Candidez pentru un proiect al ţării, nu este al meu, este un proiect al nostru. Aceste pieţe financiare care au rămas mult în urmă trebuie transformate într-o resursă de dezvoltare. Responsabilitatea noastră este să aducem resurse pentru dezvoltarea României şi pentru bunăstarea românilor. Mi se pare un proiect interesant şi avem multe de făcut", a declarat Mişu Negriţoiu la audierile din Parlament, citat de Agerpres.

Întrebat de Andreea Paul (PDL) dacă demisia din funcţia de director al ING Bank s-a făcut la cererea grupului ING în urma unei sesizări a FBI care a anunţat o listă de persoane implicate în afacerea Iran, el a spus că nu şi-a dat demisia şi este încă angajat al ING.

'Nu mi-am dat demisia de la ING, sunt angajat ING. Nu am avut un mandat limitat, nu mi-am dat demisia şi nu am fost dat afară. Nu am nicio sancţiune', a spus Negriţoiu.

Marţi, în cadrul unei şedinţe de plen reunit a Camerei Deputaţilor şi Senatului, Negriţoiu urmează să fie votat în fruntea conducerii Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Tag-uri: ASF, ING, Mişu Negriţoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ