Mitică Dragomir află astăzi dacă merge la ,,Brutărie''

| 13 noi, 16:21

Zi decisivă pentru Mitică Dragomir! Judecătorii de la Curtea de Apel București decid astăzi dacă fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal merege la închisoare. Acesta a fost condmnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare. Magistratii au amânat de patru ori pronunțarea în cazul său.

Fostul şef al LPF a fost trimis în judecată în 2014, alături de peste 40 de persoane, pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane de euro, fiind acuzat şi de nereguli în legătură cu vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal.

Implicarea lui Dumitru Dragomir în acest dosar a apărut în iunie 2011, când acesta, în calitate de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), i-ar fi determinat pe membrii Adunării Generale a LPF să aprobe încheierea unui contract de mandat cu SC Capital Properties SRL. Contractul se referea la vânzarea drepturilor de televiziune aferente pachetelor de meciuri 3, 4, 5, 6, 7 şi 9, pentru sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014.

Fostul șef al LPF a susținut de fiecare dată că este nevinovat și a cerut achitarea, însă râmane de văzut ce vor decide astazi judecătorii de la Curtea de Apel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ