Mitică Dragomir: Eu am căzut ca musca în lapte în lupta dintre cele două televiziuni

| 04 iun, 2013

Mitică Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF),  a anunţat , într-o conferinţă de presă, că nu se amestecă în conflictul dintre televiziunile Antena 1 şi RCS&RDS, care şi-au respectat însă în totalitate clauzele din contractele de televizare ale meciurilor din Liga I.

Mitică Dragomir a afirmat că "nu vrea să supere vreuna din cele două televiziuni" deoarece a avut contracte sportive cu ambele, iar cluburile au fost foarte mulţumite.

"Nu vreau să supăr vreuna dintre cele 2 televiziuni, pentru că am fost şi sunt un om de afaceri care respectă atât RCS&RDS cât şi Antena 1. Cu ei am de 6-7 ani contracte sportive şi cluburile au fost foarte mulţumite, la fel şi LPF, şi cu toate că ei se luptă între ei, pe mine nu mă interesează. Eu am căzut ca musca în lapte şi dacă nu aveam numele de Dragomir nu se amplifica acest lucru atât de mult. Eu respect la fel de mult atât RCS&RDS cât şi Antena 1. În proporţie 99 la sută nu este adevărat ce a apărut în presă, sunt numai minciuni, aşa că eu nu mai continui discuţiile pe această temă'', a declarat Dumitru Dragomir.

Reprezentanţii Antena 1 şi RCS&RDS s-au acuzat reciproc că nu au îndeplinit condiţiile stipulate de transmitere a meciurilor din Liga I. Antena 1 susţine că RCS a transmis o serie de meciuri cu 6 în loc de 12 camere, în timp ce cealaltă parte susţine că Antena 1 nu a transmis toate meciurile în format HD, cum precizează caietul de sarcini.

Dumitru Dragomir susţine însă că au fost respectate clauzele contractului de către ambele televiziuni şi nu se pune problema ca vreuna din părţi să fie sancţionată.

''Avem o comisie care monitorizează aceste meciuri. Dacă ştiam de această treabă, bineînţeles că luam nişte bani de la ambele televiziuni, dar nu făceam valuri, pentru că îi supăram şi nu mai dădeau banii cluburilor. Dar să rup eu contractul de 104 milioane euro, că nu s-a transmis cu 12 camere, ar fi trebuit să mă interneze la Bălăceanca'', a precizat şeful LPF.

Avocatul LPF, Cătălin Ciubotă, a precizat că au fost transmise notificări ambelor televiziuni, dar nu pentru că nu s-a respectat contractul ci pentru a le reaminti respectarea clauzelor prevăzute. ''Există o comisie care monitorizează aceste aspecte şi de asemenea există o comisie de monitorizare din partea Consiliului Concurenţei şi toate clauzele contractuale s-au respectat. Notificările nu s-au făcut pentru nerespectarea clauzelor contractuale''.

Dumitru Dragomir a fost audiat de DNA în calitate de martor în dosarul în care a fost arestat şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ