Mitică Dragomir, chemat la DNA în dosarul de şantaj al şefului Antenelor

| 30 mai, 2013

Mitică Dragomir s-a prezentat, astăzi,  la  Direcţia Naţională Anticorupţie( DNA), pentru a fi audiat în dosarul în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, este acuzat de şantaj.

Mitică Dragomir a venit la DNA pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie în contextul în care el este implicat în dosarul de şantaj în care este pus sub acuzare directorul Antena Group.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir,  ar fi fost plătit de consorţiul RCS&RDS, cel care a câştigat  licitaţia de transmisie a meciurilor din Liga I, în perioada 2009-2011 şi 2011-2014.

Într-o intervenţie la România TV, Dumitru Dragomir a declarat: "Sunt prea mic pentru lupta asta a lor, lupta elefanţilor. Se luptă între ei şi cred că au găsit o chichiţă să se lege şi de mine. Eu n-am făcut niciun contract personal cu nimeni, este un contract semnat între două societăţi. Contractul s-a făcut la doi ani după atribuirea drepturilor tv ale meciurilor din Liga I. La vremea respectivă era un consorţiu, Antena 1 - RCS&RDS. Este un contract comercial, n-are nicio legătură cu persoana mea fizică. Nu trebuie să mă bag eu în războiul ăsta al lor, chiar dacă ei mă invocă şi pe mine".

Firma RCS&RDS, care deţine drepturile de transmisie a meciurilor din Liga I, a semnat un contract în valoare de 1,7 milioane de euro cu una dintre firmele deţinute de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. Aceasta este una dintre informaţiile compromiţătoare cu care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, l-ar fi ameninţat pe administratorul RCS&RDS, potrivit Grupului de Investigaţii Politice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ