Miting în Piaţa Romană în memoria copilului ucis de câinii maidanezi

| 06 sep, 2013

Peste 150 de bucureşteni s-au adunat vineri în Piaţa Romană la un miting în memoria lui Ionuţ Anghel, copilul ucis în urma atacului unor câini comunitari. Participanţii cer autorităţilor să ia măsuri imediate şi eficiente pentru asigurarea dreptului la viaţă şi siguranţă.

Manifestanţii cer demisia primarului general Sorin Oprescu. Pe pancartele pe care le poartă protestatarii se pot citi mesaje precum "Avem dreptul la oraşe civilizate, ecarisate! Suntem ţară membră UE', "Stop manipulării privind drepturile animalelor! Nu au dreptul de a omorî oameni', 'Bucureşti - oraşul oamenilor, nu al câinilor maidanezi', 'Vă rugăm să ne scuzaţi, nu vrem să mai fim muşcaţi", conform Agerpres.

Participanţii la manifestaţia spontană au aprins candele şi au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Ionuţ Anghel.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj de jandarmi şi unul al Poliţiei Rutiere pentru a se asigura că manifestaţia se desfăşoară în continuare paşnic.

Luni, un copil de patru ani a fost ucis de o haită de câini fără stăpân, în sectorul 2 al Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ