Mitsubishi doreşte să-şi promoveze produsele pe piaţa românească

| 10 mai, 2013

Mitsubishi doreşte să-şi promoveze produsele pe piaţa românească, inclusiv printr-o colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), se arată într-un comunicat al CCIR.

"Vrem să promovăm produsele Mitsubishi pe piaţa din România şi să extindem vânzările de articole electrice - aparate de aer condiţionat, componente auto inteligente. Gama noastră de produse este foarte largă şi, în funcţie de cererea de piaţă din România, ne gândim, în perspectivă, chiar să construim o fabrică în ţara dumneavoastră", a declarat Kei Uruma, directorul Mitsubishi pentru Europa.

O delegaţie de oameni de afaceri japonezi formată din cinci reprezentanţi ai concernului Mitsubishi, a fost primită în vizită de lucru la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale a României, prilej cu care au fost discutate o serie de oportunităţi de colaborare.

În întâmpinarea solicitărilor oaspeţilor japonezi, Mihaela Nedelcu, şeful Centrului Naţional de Informaţii de Afaceri din cadrul Camerei Naţionale a României a prezentat platforma de baze de date on-line - Sistemul Naţional de Informaţii de Afaceri (SNIA). Platforma informaţională permite accesul la informaţii de afaceri, cereri şi oferte, oportunităţi de afaceri, potenţial deosebit pe care reprezentanţii concernului Mitsubishi l-au luat în considerare în demersurile lor de promovare a produselor Mitsubishi, pe piaţa românească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ