MM Stoica a intrat în greva foamei, din cauza cărţilor scrise degeaba în închisoare

| 12 feb, 16:41

Guvernul României a suspendat, până la data de 1 septembrie 2016, legea care le oferea posibilitatea să-și reducă pedepsele deținuților care publicau lucrări științifice, din cauza numărului mare de cărți scrise de deținuți.

În urma acestei decizii, unul dintre cei mai afectați e fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, care urma să fie liberat în cel mai scurt timp. 

După aflarea veștii că nu mai poate beneficia de o liberare în această perioadă, MM este în depresie și a intrat în greva foamei, potrivit Spynews.ro.

El a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, pe 4 martie 2014, în " Dosarul Transferurilor", și a scris 4 cărți, pentru care urma să beneficieze de o reducere de patru luni a pedepsei.

Cu "legea lucrărilor științifice" suspendată, Stoica ar putea să iasă abia în iunie sau în iulie, după finalul campionatului.

Vezi pe gsp.ro ce cărţi a scris Mihai Stoica în inchisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ