Moțiunea de cenzură a fost citită în plenul Parlamentului. Ce solicită PNL în document

| 08 iun, 18:42

Moțiunea de cenzură "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!" a fost citită luni în ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților. În document PNL solicită retragerea încrederii Guvernului, relatează Agerpres.

Premierul Victor Ponta și majoritatea membrilor cabinetului său nu au participat la ședința plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

"Motivul fundamental pentru care considerăm că trebuie, acum, să retrageți încrederea acestui Guvern este faptul că și-a bătut joc de ceea ce este mai sfânt într-o democrație", susțin semnatarii moțiunii de cenzură.

Potrivit PNL, "Guvernul Ponta a încălcat Constituția și a săvârșit abuzuri inimaginabile".

PNL afirmă că moțiunea de cenzură ar fi putut fi axată pe "incompetența" lui Victor Ponta și a miniștrilor săi, pe "proasta" guvernare, dând ca exemplu gestionarea cardului de sănătate, "operațiunea bacșișul".

Liberalii mai consideră că singura soluție pentru deblocarea introducerii votului prin corespondență este schimbarea echipei guvernamentale.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată vineri în ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului.

Citeşte şi: Victor Ponta: Cei de la PNL-PDL să nu mai folosească justiția politic

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ