Moțiunea împotriva Ralucăi Prună s-a suspendat din lipsă de cvorum

| 11 oct, 15:35

Absența deputaților liberali de la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului justiției, Raluca Prună, a determinat suspendarea dezbaterilor din Camera Deputaților, întrucât nu s-a întrunit numărul regulamentar de deputați.

PNL anunțase, prin intermediul liderilor săi, că deputații PNL nu intenționează să participe la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului justiției, invocând un demers politicianist al PSD și acuzând social-democrații că fac circ.

Liviu Dragnea, liderul PSD, i-a acuzat, la rândul său, pe liberali că au boicotat plenul Camerei Deputaților pentru a salva onoarea ministrului Justiției. Dragnea i-a mai acuzat pe deputații PNL că prin neîntrunirea cvorumului de ședință, liberalii ar fi responsabili de faptul că și alte legi care se aflau pe ordinea de zi a Camerei au fost amânate. Dragnea a enumerat legea privind reconversia creditelor și cea prin care este declarată zi nelucrătoare Ziua Copilului, 1 iunie.

Dragnea a mai spus că ministrul justiției l-a sunat cu o zi înaintea moțiunii și l-a rugat să nu programeze dezbaterea în cursul dimineții.

PSD a anunțat luni că depune moțiune simplă împotriva ministrului justiției, iar la 24 de ore distanță a fost programată dezbaterea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ