Modificări la RATB: controlorii obligaţi să poarte veste reflectorizante

| 03 iun, 14:13

Începând cu 2 iunie 2016, controlorii RATB sunt obligaţi să poarte veste reflectorizante albastre. Măsura a fost luată de RATB pentru a-i încuraja pe cei care circulă cu mijloacele de transport să îşi valideze cardurile de călătorie.

Astfel regia de transport speră să îşi sporească încasările.

"Am instituit un nou element de identificare vizuală în rândul controlorilor de bilete. Este vorba de o vestă pe care scrie «Control RATB», vestă prin care ne propunem întărirea autorităţii de control. Scopul nu este acela de a amenda călătorii care nu au bilet, ci de a-i determina să-şi cumpere un titlu de transport. Profilul controlorului este altul acum. El a devenit interfaţa Regiei. Este reprezentantul RATB în teritoriu. El poate da informaţii călătorilor privind anumite trasee, de exemplu. Considerăm că acest element de identificare vizuală este benefică pentru bucureşteni. Schimbarea face parte dintr-un amplu proiect de îmbunătăţire a imaginii RATB. Vor urma şi alte acţiuni în acest sens", a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, potrivit b365.ro

Tag-uri: RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ