Momente ŞOCANTE la B1TV. Radu Banciu a avut o cădere în direct

| 30 oct, 09:44

Radu Banciu a avut o "cădere", joi seară, în jurul orei 23:52,  în timpul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV.

Totul s-a derulat fulgerător. La un moment dat, în timp ce citea o știre, Radu Banciu a făcut o criză, nu a mai putut vorbi și a fost pe punctul de a cădea de pe scaun.

(w670)

Realizatorul TV și-a pus mâinile la ochi, nu a mai scos nicio vorbă, a încercat să facă tot posibilul pentru a depăși criza, dar fără soluție. Emisiunea s-a terminat brusc. Rămâne de văzut care a fost cauza "căderii" lui Radu Banciu care i-a speriat, cu siguranță, pe telespectatori.

De menționat este și faptul că înregistrarea emisiunii "Lumea lui Banciu", din seara de joi, 29 octombrie, a fost scoasă de pe site-ul televiziunii la scurt timp după ce a fost publicată.

(w670)

(w670)

(w670)

 

 

 

 

 

 


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 21:03
vaporeanu
job
Castiga bani pe net! Sistem revolutionar prin care sa-ti rotunjesti rapid veniturile! Castiga bani pe net! Iti oferim pe loc contract de comision si toate instructiunile, pas cu pas! Castiga bani pe net si asigura-ți viitorul! Noi suntem imediat si mereu alaturi de tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate, cere-ne mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ