Momentul Oprescu de la Congresul PSD – semnificatii

| 20 apr, 2013

Este interesantă această mişcare a PSD, care l-a păstrat pe Oprescu pentru ziua de sâmbătă şi nu l-a programat vineri, odată cu restul invitaţilor.

Un lucru interesant s-a petrecut la Congresul PSD din acest week-end. În timp ce vineri au fost invitaţi şi au ţinut discursuri reprezentanţii partidelor parlamentare, cu excepţia PDL, printre care şi prezidenţiabilul USL, Crin Antonescu, ziua de sâmbătă a fost rezervată preşedintelui PES, Serghei Stanişev, preşedintelui PSD, Victor Ponta şi, între cei doi, Sorin Oprescu.

Este interesantă această mişcare a PSD, care l-a păstrat pe Oprescu pentru ziua de sâmbătă şi nu l-a programat vineri, odată cu restul invitaţilor. Practic, PSD a arătat pisica celor din PNL, avertizându-i într-un mod subtil că oricând îl pot scoate la încălzire pe Oprescu şi îl pot introduce în teren.

Probabil Crin Antonescu se gândeşte serios acum dacă nu poate păţi acelaşi lucru şi în preajma alegerilor prezindenţiale: azi PSD, în formula USL, să îl susţină, iar mâine să apară Sorin Oprescu în joc. Este clar pentru toată lumea că, fără sprijinul PSD, Crin Antonescu nu poate câştiga alegerile prezidenţiale şi la fel de clar este faptul că scena Sălii Palatului este prea mică pentru doi prezidenţiabili.

Crin Antonescu va trebui să fie foarte atent de acum încolo cu criticile la adresa partenerilor săi de guvernare. Până acum Victor Ponta a dovedit maturitate şi pare să le fi trecut cu vederea, însă nu avem de unde să ştim când va curge şi ultima picătură, cea care va face ca Antonescu să fie ca domnul Goe, fără bilet în trenul pentru Cotroceni.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ