Monica Anisie a câştigat alegerile pentru conducerea filialei PNL Sector 2. Reacţia lui Florin Cîţu

| 06 iul, 20:00

 

Fostul ministru al Educaţiei Monica Anisie a câştigat, luni seară, alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Sector 2. Premierul Flroin Cîţu, care a susţinut-o pentru ocuparea funcţiei, i-a transmis felicitări.

 

 

 

”Felicitări, Monica! Împreună suntem echipa câştigătoare”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Monica Anisie a obţinut 248 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Oana Nicolescu, a obţinut 173 de voturi.
Monica Anisie şi-a exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al PNL, apărând chiar alături de el în momentul în care acesta şi-a anunţat candidatura.
De altfel, prezenţa Monicăi Anisie în fotografia cu cei 40 de lieri liberai care l-au susţinut pe Cîţu încă de la început a general numeroase critici din partea lui Ludovic Orban.
Chiar luni seară, la Conferinţa de alegeri, Orban a afirmat: ”Mie mi-ar fi fost teamă în locului Monicăi Anisie să mă duc la poză şi vă spun de ce. Nu mi-ar fi fost teamă de Preşedintele partidului (...) mi-ar fi fost teamă de colegii mei, pentru că, ceea ce trebuie să ştiţi voi este că Biroul Politic al sectorului 2 votase cu vreo 2 -3 săptămâni înainte susţinerea candidaturii mele. Cum să încalci decizia organismului statutar de conducere, Biroul Politic al sectorului 2, care ţi-a dat mandat să ai o opţiune şi tu să manifeşti o altă opţiune? De asta ar fi trebuie să îi fie teamă. Nu de mine, pe mine m-a avut ca partener, m-a avut ca partener în proiectul de reconstrucţie a Capitalei, m-a avut ca partener în guvernare, un susţinător al tuturor  momentelor grele prin care am trecut în perioada pandemică”.
Monica Anisie a fost ministru al Educaţiei în Guvernul Orban.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ