MONICA MACOVEI solicită prelungirea programului în secțiile de votare din străinătate. Ce spune MAE

| 02 noi, 2014

Candidatul independent la Președinția României, Monica Macovei, solicită prelungirea programului secțiilor de votare din străinătate dacă la ora 21.00 încă mai este lume la coadă.

Toți cetățenii români care s-au deplasat până la secția de vot trebuie să voteze. Românii din străinătate stau la coadă pentru a vota. Este mare coadă la Ambasada României din Berlin pentru că este o singură secţie de vot în Berlin, MAE amenajând 5 secţii de votare în Germania. Sute de persoane stau la coadă la secţiile de vot din Londra, Chişnău, Munchen, Dublin.

Reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe a declarat, duminică, că o eventuală prelungire a programului de votare în străinătate o va lua doar Biroul Electoral Central. 

„O eventuală prelungire a programului de votare o va lua Biroul Electoral Central, deci nu MAE, această decizie nu ne aparține nouă”, a declarat Brândușa Petrescu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe. 

Reprezentantul MAE a completat că, între timp, Biroul Electoral pentru Străinătate a decis ca declarațiile pe propria răspundere să poată fi completat și în proximitatea secţiei de votare, întrucât cozile sunt foarte mari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ