MONICA TATOIU, uimeşte din nou! Ce cadou i-a făcut fiului său la petrecerea de majorat

| 04 apr, 14:02

Monica Tatoiu este fără îndoială nu numai o prezenţă nonconformistă, dar şi o mamă atipică. Femeia de afaceri a vorbit despre relaţia frumoasă pe care o are cu fiul ei, mărturisind că pentru majoratul acestuia a plecat din ţară cu o valiză plină cu vodcă.

Invitată la Antena Stars, Monica Tatoiu a vorbit despre relaţia excepţională pe care o are cu fiul ei în vârstă de 21 de ani. Femeia de afaceri a spus că fiul ei şi-a sărbătorit de curând majoratul după regulile din State. Cu această ocazie, Tatoiu a spus că băiatul a rugat-o să-i ducă la Londra, unde este plecat la studii, o geantă plină cu vodcă pentru petrecerea de majorat.

"Victoraş a făcut 21 de ani şi poate să bea. La vară, pleacă în SUA ca să lucreze. Eu şi soţul meu călătorim jumătate din an şi nu am fost la ziua lui nici când a făcut 18 ani. Acum, la majoratul american, ne-a rugat să mergem şi noi. Noi am mers cu două săptămâni înainte ca să-i facem curat. Am plecat cu 2 valize de vodcă! Ştii ce scumpă e băutura la Londra? Mi-a spus să-i duc băutură.", a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Femeia de afaceri a mărturisit care afost cel mai frumos cadou primit dela fiul său.

"Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la el a fost că mi-a spus: «Mama, eşti cea mai tare mamă!» Trebuie să înţeleagă toţi părinţii că copiii noştri nu suntem noi, copiii noştri nu trebuie să facă ce nu am făcut noi.", a adăugat Monica Tatoiu.

 

Citeşte şi: Lovitură grea primită de Elena Udrea după GRATII: a pierdut deja primul proces

Tag-uri: monica tatoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 18:35
basescu barcagiul de la jilava
O NENOROCITA SI STRAMBA DE SECURISTA
FA,CA ITI VORBESC FRUMOS,CE DRACUL DE DAI IN CALUSEI,CU FUSTA TA CREA
TA DUPA CE AI FURAT 15 MIL.DE EURO DE LA ORIFLAME-DEJA,FRANCEZI TE JUDE
ICA IN DOSARUL 666/PUL./1966.MAI FACI SI PE MALAGAMBISTA.FA,BABO,DA BANII INAPOI LA RUMANI.AMANTUL TAU BOUREANU-ZIS,COPILUL CU MUCII IN
FREZA-CU PARINTI SECURISTI IN AFRICA.ESTI O MAMELUCA CU SATAN IN SUFLET SI SUB FUSTA.STAI DRACULUI SUB PAMANT,CA TE SCUIP IN URECHI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ