Mormântul cu PUTERI MAGICE! Dacă ajungi la el, scapi de VRĂJI și CUNUNII LEGATE

| 17 sep, 2014

Zilnic, la un mormant din Cimitirul Bellu catolic se perinda zeci de persoane. Nu, nu admira monumentul, ci cauta un sprijin pentru a trece mai usor peste problemele lor.

Mormantul Eugeniei Rogalski este martorul tacut al zecilor si sutelor de rugaciuni rostite. Se spune ca femeia a murit chiar in ziua nuntii ei, din cauza vrajilor facute de mama altei fete. Potrivit altei legende, imediat ce a imbracat rochia de mireasa, Satana a intrat in ea. Preotii au reusit sa o exorcizeze, dar odata cu pieirea diavolului, si fata si-a dat duhul. 

De obicei, cand cineva ajunge in cimitir si nu stie incotro sa se indrepte, intreaba cum poate sa junga la "lanturi". Da, chiar despre niste lanturi e vorba, si nu orice fel, ci dintr-acelea cu puteri magice. Femeile care se perinda pe acolo cred cu tarie ca lanturile respective au puterea sa dezlege farmecele si cununiile. Intr-atat de mare a fost credinta ca lantul pot sa faca asa ceva, incat s-au dezvoltat adevarate ritualuri in timp.

Astfel, se spune ca trebuie sa postesti 7 zile inainte de a te duce acolo (mananci numai paine si bei numai apa). Apoi inconjori mormantul cu niste tamaie sfintita de 12 ori. La fiecare 3 cercuri, te opresti, te asezi cu fata spre mormant, faci cruce de trei ori cu tamaia aprinsi si rostesti: "Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau". Dupa aceea te intorci cu spatele la mormant, faci 3 cruci spre cer si spui: “Dumnezeule din Ceruri, ai grija de sufletul acesta.” 


Procedezi asa pana cand inconjori mormantul de 12 ori. La final, aprinzi 3 lumanari, prinzi lantul de capatul liber si faci trei cruci cu prima za, rostind: “Cum dezleg lantul asta din lacasul lui, asa sa se dezlege cununiile lui X. Si in numele Tatalui si al Fiului si al Sfintei Fecioare sa ramana X curat (I)”. 

Conform celor care cunosc locul, uneori, noaptea lanturile zornaie foarte tare. Se spune ca atunci incearca sa le rupa Satana.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ