Mostre de umor involuntar oferit de parlamentari în 2013

| 03 ian, 2014

Parlamentarii au dezbătut în 2013 sute de proiecte de lege, în comisii şi în plen, nelipsind replicile acide, tăioase sau pline de umor. Adesea, aceste dezbateri au fost pigmentate cu umor involuntar.

Cristian Dumitrescu: "Domnule senator, nu pot să vă felicit pentru ceea ce aţi făcut, dar trebuie să constat că sunteţi persoana care se încadrează cel mai bine. Aţi vorbit 1 minut şi 47 de secunde plin de substanţă. Eu n-am fost atent la ce aţi spus, dar aţi spus lucruri foarte interesante", notează Mediafax câteva dintre replicile cu umor involuntar din 2013.

Cristiana Anghel: "N-am să pot să stau cu ochii închişi şi cu gura închisă, spunând: «Da, este bine ceea ce se întâmplă»".

Cristian Dumitrescu (preşedinte de şedinţă): "Domnule senator, v-am ascultat cu mare plăcere, sigur că da. Nu fac recomandări, dar aşa, cu mai multă experienţă, când îi chemaţi pe colegii dumneavoastră sus, acolo, ca să vă asculte când vorbiţi la microfon, mai scurtaţi textul, ca din dorinţa dumneavoastră de a vorbi aşa nu s-a înţeles nimic din ce aţi spus. Dar eu, fiind atent, am înţeles".

Valer Marian: "Să se verifice scopul, costul şi modul de decontare a vizitei de 10 zile efectuate în Hong Kong, de magistratele Alina Ghica şi Oana Hăineală, în perioada în care prima deţinea funcţia de preşedinte al CSM, iar cealaltă o deţinea pe cea de vicepreşedinte, precum şi motivele pentru care au fost însoţite de doi tineri şi falnici subofiţeri de la SPP, recomandaţi de preşedintele Traian Băsescu. Aş dori să mai clarificaţi, pornind de la destăinuirile unuia dintre subofiţerii de protecţie şi pază, precum şi de la expresia preferată a celor două magistrate - «4pezi» -, dacă, în timpul vizitei, au adoptat poziţia patrupedă ori dacă s-au delectat «4 pe zi» în mirificul şi apetisantul orient".

Anca Boagiu: "Păi, azi dimineaţă auzeam că stăm capră în faţa Uniunii Europene..., şi că ne bubuie pe Schengen, şi leagă de MCV, şi nu ştiu ce nu facem, iar acum aud un coleg care se supără că trebuie să avem o poziţie care să spună: domnule, nu sunt de acord cu ce-mi propui tu, Uniune Europeană".

Puiu Haşotti (despre afirmaţia lui Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, că Traian Băsescu este "tatăl spiritual" al acestei mişcări): "Bun, bun, tatăl spiritual, dar mama, cine e mama Mişcării Populare? O fi vreun serviciu secret? Şi când m-am gândit, m-a trecut un fior pe şira spinării. Zic: «Dacă o fi şi Andreea Pora?» Vă daţi seama? O combinaţie Traian Băsescu - Andreea Pora. Vă daţi seama ce ar putea ieşi? Că, bineînţeles, Mişcarea Populară trebuie să aibă şi o mamă, că doar Traian Băsescu n-a făcut-o prin autofecundare politică, nu?".

Crin Antonescu: "Nu vă îngrijoraţi. Uneori, poţi ofta de plăcere. Acesta era sensul oftatului meu".

Puiu Haşotti
: "Dar, în sfârşit, mai simpatică a fost doamna Udrea când a zis: «Nu sunt un Băsescu cu fustă, sunt un Băsescu cu păr». Hm! Hm! Să renunţe doamna Elena Udrea la atâtea calităţi, la şarmul domniei sale numai de dragul de a se asemăna cu domnul Băsescu? Interesant".

Facem un pas mare, dar în urmă

Haralambie Vochiţoiu: "Stimata doamna senator Gabriela Creţu, care este o femeie - încă o dată s-a văzut astăzi - deosebit de sinceră, şi, în zi de sărbătoare, nu poate să mintă, chiar dacă partidul îi cere asta. Într-adevăr, facem un pas mare, dar în urmă, înspre a proteja copiii. E o lege bună s-o susţinem, dar nu-i definitivă. Stimaţi colegi, haideţi, să nu fim răi chiar astăzi".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ