Moţiunea de cenzură a liberalilor a picat

| 26 mai, 2014

Moțiunea de cenzură a fost respinsă. Doar 190 de parlamentari ai opoziției au votat pentru. Parlamentarii puterii nu au votat. Rezultatul nu este surprinzător, în condițiile în care puterea are o majoritate confortabilă în Parlament.

Senatorul PNL a spus despre presedintele PSDca s-a "stins atat de tanar", din punct de vedere democratic. Anterios, Ponta afirmase ca motiunea de cenzura a fost introdusa ca un element decampanie electorala, care insa s-a incheiat.

Evenimentul vine in contextul in care partidul care a depus motiunea, PNL, se afla intr-o adevarata criza, dupa ce primii doi oameni din conducere, presedintele Crin Antonescu si prim-vicepresedintele Klaus Iohannis - si-au prezentat demisiile din fruntea partidului, tot luni.

Au fost prezenti 326 de parlamentari, fiind exprimate 196 de voturi, dintre care un vot a fost anulat. Pentru motiunea de cenzura au votat 176 de voturi, iar impotriva sa 19. Pentru motiune semnasera 231 de senatori si deputati.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ