Motivarea în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute

| 22 iul, 09:36

Tribunalul București a motivat decizia de condamnare a lui Mitică Dragomir și a lui Mircea Sandu la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universității Craiova.

Magistratul consideră că aceștia, prin funcțiile de președinte LPF, respectiv de președinte FRF pe care le-au deținut, au dat dovadă de exces de putere și au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute. Aceștia au acționat astfel încât jucători de la Universitatea Craiova au plecat gratis, creând un prejudiciu statului de 10 milioane de euro.

Mitică Dragomir și Mircea Sandu au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare, la plata unor despăgubiri de 250 de milioane de euro și la prestarea unor munci în folosul comunității la Poliția Locală Sector 1, respectiv la Episcopia București.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă, iar cei doi au anunțat deja că o vor contesta. Procesul se va judecat cel mai probabil la finele lunii septembrie, la Curtea de Apel București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ