Mourinho: Steaua va pune probleme tuturor echipelor din grupă

| 30 sep, 2013

Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal Chelsea Londra, a declarat luni seara, la Arena Naţională din Capitală, că Steaua Bucureşti va pune probleme tuturor echipelor din cadrul Grupei E a Ligii Campionilor.

'În prima etapă, noi nu meritam să câştigăm confruntarea cu FC Basel şi, în concluzie, am pierdut meciul. La rândul său, Steaua a controlat prima repriză din Germania, cu Schalke, până în momentul când a primit gol. Dar Steaua a arătat că va pune probleme tuturor echipelor din grupa noastră', a spus antrenorul portughez în cursul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă a remarcat un jucător anume de la Steaua, Mourinho a precizat: 'Nu vreau să nominalizez un fotbalist anume. Steaua este o echipă bună, antrenată de un tehnician de valoare şi este bine pentru el că a obţinut victorie împotriva noastră în primăvară. Avem însă avantajul că jucătorii noştri nu vor mai fi acum surprinşi de jocul formaţiei din Bucureşti'.

Jose Mourinho (50 ani) a făcut cu această ocazie şi o comparaţie între echipele Steaua şi Chelsea din primăvară şi de acum. 'Steaua este, în mare, acelaşi grup. A pierdut un singur jucător, are acelaşi antrenor. La rândul său, Chelsea are aceiaşi fotbalişti, dar un nou manager, cu o privire aparte. Nu am avut încă timp să implementez toate ideile mele, aşa se explică faptul că nu suntem pe primul loc în campionatul englez', a precizat tehnicianul lusitan.

Solicitat să comenteze starea gazonului, după ploaia care s-a abătut asupra Bucureştiului, Mourinho a spus: 'Nu ne putem lupta cu vremea. Este bine că stadion va fi acoperit şi sper să se întrunească condiţiile pentru un joc bun. Responsabile de acest aspect sunt Steaua şi, mai ales, UEFA. Ştiu că UEFA se preocupă ca gazonul să fie bun în Liga Campionilor'.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul englez Frank Lampard a comentat nivelul echipei sale, la şase săptămâni de la reluarea sezonului competiţional. 'Mai este nevoie de o perioadă de 2-3 luni pentru a ne însuşi ideile noului manager. Cunoscând valoarea fotbaliştilor şi, mai ales, dorinţa de afirmare a tinerilor, sunt convins că vom realiza performanţe măreţe cu Jose Mourinho, pe care îl ştiu un învingător', a afirmat internaţionalul englez, în vârstă de 35 ani.

Lampard a mai spus, referitor la duelul cu Steaua: 'Ştiu că vom avea un meci greu. Aşa s-a întâmplat şi în primăvară, la Bucureşti, când am pierdut jocul în prima repriză. Steaua este o echipă puternică, dar grupa noastră este alcătuită din echipe de acelaşi nivel şi nu pot spune că o formaţie iese în evidenţă. Sper ca marţi să acumulăm primele puncte'.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi Chelsea Londra se va disputa marţi seara, de la ora 21,45, pe Arena Naţională din Capitală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ