MRU: Faptul că de un an nu s-a reuşit o listă comună la europarlamentare, gest antipatriotic

| 09 ian, 2014

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a a declarat joi, la o dezbatere a GDS, că faptul că de un an de zile nu s-a reuşit să se ajungă la o listă comună la eurparlamentare din partea dreptei este un gest "antipatriotic", el acuzând PDL de "atitudine profund izolaţionistă".

"Felul în care de un an de zile nu s-a reuşit să se ajungă la înţelegere pentru realizarea unei liste comune pentru europarlamentare din partea dreptei este un gest antipatriotic, antinaţional. Este înspăimântător dacă vom avea trei liste la europarlamentare, în cel mai mult caz două liste, PDL având în continuare o atitudine profund izolaţionistă. O asemenea atitudine este profund distructivă", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a mai spus că împreună cu colegii săi de la Forţa Civică susţine o listă de candidaţi pentru europarlamentare a căror biografie personală să fie ireproşabilă, arătând că mai bine merge cu oameni noi şi necunoscuţi decât cu acelaşi nume "care se plimbă în faţa televizorului fără să spună nimic".

"La întrebarea dacă este posibilă o listă unică pentru europarlamentare şi un candidat unic pentru prezidenţiale m-aş fi bucurat să spun «Da», dar astăzi în politică se poate întâmpla orice", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a mai spus că "izolaţionismul PDL e de natură să avantajeze USL şi că dacă dreapta pierde, atunci acest lucru se va întâmpla nu din cauza USL, ci a dreptei".

La dezbaterea GDS au fost prezenţi alături de Mihai Răzvan Ungureanu, deputatul PDL Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, preşedintele PMP, Eugen Tomac şi Teodor Baconschi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 2014
Ioana
Eu am incredere in Mihai Razvan Ungureanu.....Sper ca anul 2014 sa ii aduca reusita!
09 ian, 2014
mocan marcel
Cine este mai antipatriot?
Poate fi ceva mai antipatriotic decat asta?
http://www.cotidianul.ro/dezvaluiri-revoltatoare-despre-mihai-razvan-ungureanu-195093/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ