MRU: Forţa Civică va da preşedintele ţării şi va avea reprezentanţi în PE

| 07 sep, 2013

Forţa Civică va avea reprezentanţi în Parlamentul European şi va da un preşedinte ţării, a declarat astăzi preşedintele FC, Mihai-Răzvan Ungureanu, în cadrul Consiliului Naţional al partidului.

"Vom avea parlamentari în PE şi vom da preşedintele României, e datoria noastră", a susţinut Ungureanu, la reuniunea desfăşurată la Palatul Parlamentului.El a subliniat că "unirea face puterea", acesta fiind şi motivul pentru care s-a creat Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr. Totodată, liderul FC i-a mulţumit europarlamentarului Cristian Preda care a fost prezent la şedinţă.

"Îi mulţumesc lui Cristian Preda care este membru fondator al Iniţiativei Civice de Centru Dreapta care se află alături de noi. A crezut ca şi ceilalţi membri fondatori ai Iniţiativei Civice de Centru Dreapta că se poate. Da, Cristian, se poate, mă bucur că eşti aici", a spus Ungureanu.

Preşedintele Forţei Civice a spus că, alături de colegii parlamentari - Dănuţ Culeţu, Cristi Roman şi Dan Cristian Popescu, dar şi de alţi membri ai Opoziţiei, a folosit toate instrumentele democratice pentru a nu lăsa să treacă neobservate "abuzurile, incompetenţa, duplicitatea şi ipocrizia prin care USL a adus România în starea ei actuală: încremenită în stagnare economică, condamnată la sărăcie".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 sep, 2013
pensionar
DE SI AM CREZUT CA UN PROST CA EGZISTA DREAPTA, STANGA, FORTA CIVICA, ONG, ETC EGZISTA INTERES SA FACI BANI, AVERE CAND ESTI LA PUTERE, SI AI FRAIERIT VOTANTI PENTRU 4 ANI CU PIX, BALON, SACOSA, BATISTA, MIC,VIN ETC.Nu egzista doctrina numai de fraierit fraieri, saraci etc cu ajutorul biserici.DEMOCRATIE NU A FOST NU ESTE NU VA FI IN VECI VECILOR.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ