Muncitorii de la calea ferată Gara de Nord-Aeroportul Otopeni au fost atacaţi cu pietre şi înjuraţi

| 11 sep, 21:27

Muncitorii care lucrează la conexiunea feroviaraă între Gara de Nord şi Aeroportul Henri Coandă Otopeni au parte de încercări ce nu ţin de construcţia căii ferate, ci de oameni.

Constructorul, firma gălățeană Arcada Company, a lucrat la foc continuu. Lucrările au fost oprite doar atunci când au apărut probleme în Justiție, din cauza unor proprietari din zonă care au contestat proiectul, printre care s-a aflat și miliardarul Ion Țiriac.

Între timp, fostul tenisman a ”căzut la pace” cu Ministerul Tranporturilor, după ce CFR SA a luat decizia de a construi o stație în dreptul patinoarului său, Telekom Arena. A renunțat la acțiunea în justiție și proprietarul hotelului Vienna House, în parcarea căruia a fost construit un pilon al viaductului.

Citeşte şi Primul tren va circula de test pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pâna la finalul lunii septembrie

Singurele probleme sunt cele provocate de proprietarii unei case în dreptul căruia trece viaductul pe deasupra părţii dinspre stradă a curţii.

”Totul a început în momentul în care am început cofrarea tablierului, în vederea executării dalei. În prima fază, doamna s-a urcat pe un cofrag, soțul acesteia pe celălalt. Totul se desfășura în spațiul public, nu pe proprietatea sa. Am sunat la Poliție și a venit un echipaj care ne-a ajutat să luăm cofrajele. După ce a plecat echipajul de Poliție, soțul doamnei a început să arunce cu pietre în oamenii care lucrau la înălțime, pe viaduct. N-am depus plângere, am vrut să nu amplificăm și mai mult conflictul”, a povestit inginerul Liviu Trenchea, șeful de șantier al Arcada Company, pentru ClubFeroviar.ro.

El precizează faptul că, după ce lucrarea va fi gata, nivelul de zgomot va fi foarte redus, pentru că vor fi montate panouri fotoabsorbante.

Sursa video: ClubFeroviar.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 14:25
OffedRabe
should lasix be taken daily
80 per 10 percentile increase; 95 CI, 0 lasix pills online

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ