Municipiul Braşov intră din nou în scenariul roşu, cu restricţiile aferente, după ce rata de infectare a ajuns la 3,16 la mie

| 18 feb, 19:56

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a anunţat că oraşul intră din nou în scenariul roşu, cu restricţiile aferente, după ce rata de infectare a ajuns la 3,16 la mie. Restricţiile vor fi valabile de vineri.

 

”Începând de mâine, Braşovul revine la restricţiile de dinainte de 3 februarie, incidenţa de azi în municipiu fiind de 3,16 cazuri la mia de locuitori. Astfel, pentru următoarele două săptămâni, vor rămâne deschise creşele şi grădiniţele, iar la şcoală vor merge doar elevii din ciclul primar (clasele 0 - IV), la celelalte clase şcoala urmând a se desfăşura integral on-line. Se închid din nou instituţiile de cultură, cinematografele, restaurantele şi cafenelele, sălile de jocuri de noroc”, a anunţat, joi, primarul Allen Coliban.
Potrivit acestuia, Opera, Filarmonica, Teatrul Sică Alexandrescu şi Teatrul Arlechino, instituţii aflate în subordinea municipalităţii, şi-au suspendat toate spectacolele cu public programate în următoarele două săptămâni, urmând să returneze banii pentru biletele plătite şi să treacă la programul de spectacole on-line.
Primarul a explicat că decizia a fost luată de Grupul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidenţă de peste 3/1000 de locuitori.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ