Mutări "cu cântec" în ASF

| 14 ian, 11:42

Direcția Relații cu Publicul, Petiții și Educație Financiară, în fruntea căreia a fost delegată recent doctorul în filosofie Ioana Cazacu, rămâne în răspunderea prim-vicepreședintelui Autorității de Supraveghere Financiară, în prezent Ovidiu Wlassopol.

Tot sub prim-vicepreședinte, pe postul de consilier pentru relația cu media, a fost numit recent Cristian Muntean, fost președinte al asociației service-urilor independente(ASSAI), unul dintre cei mai vocali critici ai companiilor de asigurare și, în același timp, unul dintre cei care au formulat plângeri către ASF în numele unor service-uri.

Contactat de Profit.ro, Cristian Muntean a arătat că, în pofida pozițiilor tranșante pe care le-a avut la adresa firmelor de asigurare (obiect al plângerilor adresate ASF) și a apartenenței sale din trecut la un grup cu interese total opuse firmelor de asigurare, prezența sa pe postul de consilier al executivului care se ocupă de petiții nu poate fi interpretată ca un conflict de interese. “Eu nu mă aflu în conflict, în condițiile în care nu mai sunt în ASSAI. De asemenea, nu am în subordine nicio direcție din ASF și tot ceea ce pot face este să recomand anumite proceduri cu privire la modul în care petițiile sunt instrumentate, în vederea oferirii unor soluții concrete pentru petenții care solicită sprijinul ASF. Recomand în continuare ca toți cei care se simt nedreptățiti de către asigurători să depună petiții la ASF și să apeleze la soluționarea alternativă a litigiilor”, a explicat Muntean pentru Profit.ro.

 

Articolul integral în PROFIT.RO

Tag-uri: ASF, Ovidiu Wlassopol
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ